Wij verbleven tijdens het paasweekend in Kortrijk en dit restaurant werd ons aangeraden door de vriendelijke uitbaatster van onze B&B. Wij reserveerden een tafeltje voor twee om zeker te zijn van een plaats.

We werden heel vriendelijk welkom geheten en kregen meteen de menukaart toegestopt. Wij kozen de marktmenu. Een mooie driegangenmenu voor een aanvaardbare prijs. We namen allebei de carpaccio als voorgerecht en de paling in ‘t groen als hoofdgerecht. Voor het dessert liet ik me verleiden door de crème brûlée en mijn vriend koos de chocomousse. Alle gerechten waren zeer lekker en mooi geserveerd.

De bediening was erg vriendelijk en efficiënt. Nooit lang moeten wachten en altijd met de glimlach bediend. Toen ik per ongeluk mijn mes liet vallen, kwam de ober al een nieuw mes brengen nog voordat ik erom had kunnen vragen.

Het interieur is gezellig en de ligging (op de Grote Markt) is ideaal. Het lijkt me ook leuk om hier in de zomer op het terras te eten. Klein minpuntje: er scheelde iets met de afstelling van de lichten, want zo nu en dan flikkerden deze of werden ze plots gedimd.

Beau’M, Grote Markt 22, Kortrijk 8500, Belgium
http://www.beau-m.be/
+32 56 22 42 20

Visited April 2014. You can find my review about Beau’M also on TripAdvisor. My scores: value 4/5, atmosphere 4/5, service 5/5, food 4/5.