Brasserie ‘t Heuvelhof is een ideale plek om gezellig iets te eten op het terras terwijl de kinderen zich amuseren in de speeltuin. Toen wij er waren was het echter nét iets te fris om buiten te zitten. Spijtig, want de zeteltjes op het terras zagen er erg aantrekkelijk uit.

De bediening was vriendelijk en het eten was lekker, zij het aan de prijzige kant. Ik betaalde voor mijn slaatje met scampi bijna 20 euro en dat was gewoon teveel voor wat er op mijn bord lag. De ribbetjes die mijn tafelgenoot bestelde waren dan weer wat aan de droge kant.

Absolute plus punt: het mooie terras + de zeer verzorgde speeltuin. Minpunt: de prijzen die voor een brasserie toch echt aan de hoge kant zijn.

Brasserie Heuvelhof, Oostendestraat 394, Torhout 8820, Belgium
http://www.heuvelhof.be/
+32 50 21 50 01

Visited April 2014. You can find my review about Brasserie Heuvelhof also on TripAdvisor. My scores: value 3/5, atmosphere 5/5, service 4/5, food 3/5.