Een teleurstelling, deze brasserie. De zaak zelf is nochtans zeer stemmig ingericht, al vond ik het er wel wat donker. Het feit dat een café dat uitpakt met zijn uitgebreide bieraanbod, mensen achter de toog zet die duidelijk geen kaas gegeten hebben van een goeie pint bier tappen (het uiteinde van de tapkraan mag nooit of te nimmer in contact komen met het bier in het glas!) pleit echter niet meteen in hun voordeel. De bierliefhebbers in ons gezelschap waren oprecht verontwaardigd.

Daar staat tegenover dat het personeel erg kindvriendelijk is. De kinderen kregen meteen een tekening en kleurpotloden aangeboden om de wachttijd te overbruggen. Het personeel vond het ook niet erg dat onze sociale kleuter haar tekening kwam laten zien.

Het eten zelf is op zijn beste middelmatig te noemen. Mijn risotto met paddenstoelen, en parmezaan was best lekker, al vond ik de combinatie met de zoete balsamicosaus een beetje vreemd. De Russische pannenkoek die onze vriend bestelde, zag er dan weer helemaal niet smakelijk uit. De saus leek ook niet echt vers. Voor ketchup moesten we dan weer extra betalen.

We zijn er alleszins geen tweede keer gaan eten.

De Roestelberg, Roestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel, The Netherlands
https://facebook.com/Roestelberg
+31 416 333 079

Visited November 2015. You can find my review about De Roestelberg also on TripAdvisor. My scores: value 3/5, service 4/5, food 3/5.